FAQ

Kosten en reserveren

Je kunt het boekingsformulier op deze website invullen. Je ontvangt dan binnen 24u een boekingsbevestiging. Ofwel stuur je een mail naar gite.villa.golf.fivenations.durbuy@gmail.com

5Na de boeking krijg je een reserveringsbevestiging. We vragen bij de boeking een aanbetaling van 40% van het totale bedrag. De resterende 60% betaal je voor je aankomst.

De huur en de bijkomende kosten, schoonmaak, energie, afval, toeristenbelasting.

De bijkomende kosten zijn de volgende:

 • Schoonmaak: €225,00 per verblijf
 • Vuilnisbak: €30,00 per verblijf
 • Energie Zomer: €75,00 per nacht
 • Toeristenbelasting: €12,00 per nacht
 • Energie winter: €95,00 per nacht
 • Huisdier: €25,00 per stuk

Verder is er een borg van 1000 euro die u uiterlijk een week na vertrek terug krijgt.

Aankomst tussen 16.00-18.00. Vertrek op maandag is 10.00. Vertrek op zondag is 18.00
Mocht er op de dag van aankomst of vertrek geen andere boeking zijn dan kunnen we in overleg van de bovenstaande tijden afwijken.

Ja, honden en/of katten zijn welkom.

Wij zijn ook gek op beestjes maar niet op bed of bank. Het is niet hygiënisch voor de wasserette waar alle linnen in een machine gaat. Daarbij komt dat de haartjes er niet of lastig af gaan en dan moeten we helaas extra kosten aanrekenen.

Het huis

Ja, er is een barrel sauna, een verzonken jacuzzi en een buitendouche op ruime terras waar u  volledig privé kunt genieten. De buitendouche is open van 1 mei t/m 30 september. De jacuzzi is warm bij uw aankomst.

Ja, er zijn voldoende parkeerplaatsen voor min 5 auto’s.

Nee, er zijn geen fietsen bij het huis maar deze kunnen wel gehuurd worden bij Adventure Valley.

Ja, er zijn twee televisies

U kunt de QR code bij aankomst scannen

Er is een filter-koffiezetter en een Nespresso

Ja, er is een wasmachine en een droogkast.
In de keuken is een koelkast en in de bijkeuken staat een diepvries met lades

Er zijn 14 enkele bedden.

Op de eerste verdieping zijn 4 slaapkamers, elke slaapkamer heeft een eigen douche, toilet en wastafel. Op de tweede verdieping zijn twee grote slaapkamers, elk met hun eigen wastafel. Er is een gedeelde douche en toilet.

Ja, er is een babybed en een reisbedje. Er is ook een eetstoel voor peuters.

Wij hebben voor kinderen ook een extra TV-kamer/speelkamer voorzien.

Varia

Indien een aankomst op grond van de volgende Covid-19 maatregelen niet mogelijk zal zijn, bieden we u aan, uw verblijf op een andere periode te verplaatsen. Hiervoor zult u een waardebon van ons ontvangen, welke voor 3 jaar geldig is en welke voor een boeking van dezelfde woning weer ingewisseld kan worden (Prijsvariatie mogelijk):

 • Uw vakantiehuis is gesloten door de autoriteiten
 • Uw vakantiehuis is niet toegankelijk wegens nationale grenssluitingen of een lockdown. (Indien van reizen wordt afgeraden, maar er geen reisverbod bestaat, kan uw verblijf plaatsvinden).
 • U mag het vakantiehuis niet betreden met het bepaalde aantal personen wegens een wettelijke beperking van uw contacten.

U heeft geen recht op een voucher in het geval van een niet arriveren gevolgd van een Covid-ziekte, daarvoor raden wij u aan een reisannuleringsverzekering af te sluiten. De vakantiewoningen in België zijn momenteel voor iedereen toegankelijk. Als u België voor minder dan 48 uur binnenkomt, hoeft u geen CST (Covid-Pass) te laten zien.

 • Ontbinding / Annulering tussen de boekingsdatum en 56 dagen (niet inbegrepen) voor het begin van het verblijf : 30 % van de totale prijs van het verblijf.
 • Ontbinding / Annulering tussen de 56e dag (inbegrepen) en de 28e dag (niet inbegrepen) voor het begin van het verblijf : 60% van de totale prijs van het verblijf.
 • Ontbinding / Annulering tussen de 28e dag (inbegrepen) en de 7e dag (niet inbegrepen) voor het begin van het verblijf : 90% van de totale prijs van het verblijf.
 • Ontbinding / Annulering tussen de 7e dag (inbegrepen) voor het begin van het verblijf en later : 100 % van de totale prijs van het verblijf.