Alle Reviews

★★★★★
Zeer ruime kamers. Huis was tip top in orde. Heel leuke ligging. Aangenaam terras met jacuzzi en sauna. Zeker een aanrader.
- Lisa

★★★★★
We hadden ter gelegenheid van mijn 60 steeds verjaardag een prachtig weekend in La Futaie. Het prachtig gelegen huis bood met zijn sauna en whirlpool een ontspannen en relaxed weekend. Voor de sfeer hebben we zelf gezorgd. Een aanrader voor wie van privacy en kwaliteit houdt. Franky en Leentje, Evergem
- Franky en Leentje

★★★★★
We hebben er een prachtige tijd opzitten in een zeer mooie omgeving! Wat een gezellige living, met meer dan plaats genoeg om iedereen te zetten, de haard was een succes evenals de sauna buiten. De keuken is voorzien van alle toeters en bellen. Wij waren enthousiast en komen zeker eens terug! Groetjes Bianca en Bernardo
- Bianca

★★★★★
Prachtige locatie om met de familie te genieten van een fijn weekend. Ruime slaapkamers, geweldig terras met sauna en jacuzzi en mooie leefruimte. Genoten van de rust en omgeving.
- Guy

★★★★★
Wij hebben een zeer aangenaam blijf gehad met onze vrienden. De jacuzzi en sauna waren een meerwaarde tijdens ons verblijf. Ook het bos naar de golf toe waren een topper voor onze Kids. Uren speelplezier. Het huis is al heel mooi opgeknapt. Het is rustig gelegen midden in de natuur. Wij hadden er een heel leuk verblijf. Bral - Van Britsom
- Bral

★★★★★
We had wonderful holidays. The house is great and the house has all kind of services and facilities. Comfortable and with a good location , the terrace and sauna are superb. Next year we will come again.
- Ramón

★★★★★
Wij verbleven in deze vakantiewoning begin november. Prachtig omgeven door bomen maakt het niet uit in welk seizoen je dit huis in gebruik neemt. Grote meerwaarde naast de ligging zijn de faciliteiten buiten: BBQ, Sauna en Jacuzzi. Ook de keukenfaciliteiten zijn top. Mooie kamers en voldoende ruime kamers eveneens! Bovenal, zeer goed contact gehad met de eigenares, Edith! Stond steeds ter beschikking voor alle hulp voor, tijdens en na het verblijf. Nogmaals een grote dank hiervoor! Wij komen zeker nog terug.
- Aaron

★★★★★
Onlangs hebben we met onze vrienden mogen genieten van dit leuk huis. Gelegen in een heel rustige buurt, omgeven door natuur, mooi wandelomgeving en winkels niet ver uit de buurt. Super goede BBQ en niet te vergeten de zalige Sauna en Jacuzzi. De kamers waren mooi en ruim. Super aangenaam huis, warme ontvangst en een zeer goed contact met de eigenares. We komen zeer graag terug.
- Anne Lamberts-Van Assche